Radio Superstar

Radio Superstar Vuistplaat

Overzicht van alle vuistplaten.
 
16 – 22 januari 2021

Gary Barlow

Incredible

Gary Barlow is een Engels singer, songwriter, producer, acteur en tv-persoonlijkheid. Hij is de leadzanger van de Britse popgroep Take That. Barlow heeft zes Ivor Novello Awards ontvangen van de British Academy of Songwriters en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen platen verkocht. Hij werd ook benoemd tot Officier in de Orde van het Britse Rijk, tijdens de Queen’s Birthday Honours 2012 voor zijn diensten aan de entertainmentindustrie en het goede doel.
Het nummer “incredible” heeft een orkestraal bigband-gevoel met de warme stem van Barlow.

-You Tube-
 
9 – 15 januari 2021

Griff

Love Is A Compass

Sarah Griffiths is, als dochter van ouders die uit Jamaica en China afkomstig zijn, afkomstig uit Londen. Als tiener leert ze zichzelf, via YouTube, hoe ze beats moet maken.
In 2019 verschijnt er met Mirror Talk een eerste single.
In 2020 werkt ze samen met de Duitse dj- en producer Zedd op de track Inside Out.
“Love Is A Compass” is onder meer gebruikt als de soundtrack van de Disney’s kerstadvertentie.

-You Tube-
 
2 – 8 januari 2021

Ariane Grande

34+35

Ariana Grande bracht eind oktober haar zesde album ‘Positions’ uit. Daarop zijn een heleboel fijne nummers te horen, waaronder ’34+35′. Hierin zingt ze over het populaire seksstandje 69. In de bijhorende muziekvideo schittert Ariana Grande als wetenschapper én als robot die ze zelf gebouwd heeft. Buiten een knappe choreografie met mooie outfits en op het einde een uitdagende nachtjapon, zien we weinig seksueel expliciete dingen in ‘34+35‘. En… liet Ariana Grande zich voor deze video niet inspireren door de Fembots uit de Austin Powers-films ?
-You Tube-
 
26 dec. – 1 januari 2021

Top Pops

Alles Wat Ik Heb Is Voor Jou

Na een eerste hitje in de Vlaamse Ultratop met “Die Eerste Keer”, zijn deze 4 sympathieke zangeressen er nu met een opvolger “Alles Wat Ik Heb Is Voor Jou”.
Een cover van de grootste hit van de Dolly Dots “Love Me Just A Little Bit More”, in een vertaling door Yvan Brunetti.
Een mix van jaren 80 sound, met pittige teksten in een klinkende productie.
Ook nog een mooie videoclip erbij, en de dames van Top Pops, doen weer een poging voor een notering in de Vlaamse Ultratop 50!

-You Tube-
 
19 – 25 december 2020

Roland Van Beeck

To Make My Life Beautiful

Roland Van Beeck heeft The Voice Senior 2020 gewonnen.
Ondertussen heeft Roland niet stilgezeten , samen met producers Marcel Fisser en Edwin van Hoevelaak dook Roland de studio in om een bewerking op te nemen van To Make My Life Beautiful, van de Schotse rockartiest Alex Harvey, dat een hit bij ons was in 1972.

-You Tube-
 
 
12 – 18 december 2020

Salim Seghers & Steve Tielens

Dat Goed Gevoel

Ambiancemaker en entertainer Steve Tielens zit niet verlegen om een duet.
Na Wendy Van Wanten, Filip D’Haeze en José Sep wist hij eminence grise Salim Seghers te overtuigen om samen een nummer op te nemen.
‘Dat goed gevoel’ is een cover van de gelijknamige hit van Frank Dingenen en Niels William uit 1991.

-You Tube-
 
 
5 – 11 december 2020

Dimitri Vegas & Like Mike

Christmas Time

Het kerst-anthem van Dimitri Vegas & Like Mike is er! De namen Dimitri Vegas & Like Mike associëren we nu niet onmiddellijk met kerstmis, maar eerder met zwoele festivals in de zomer.
Het volledige album “Home Alone, On The Night Before Christmas” heeft 18 nummers en de single ‘Christmas Time’ is de eerste. Het nummer begint zoals alle traditionele kerstliedjes rustig met feestelijke belletjes. Maar nadien barst het feestje los en horen we de bekende typische sound van de populaire dj’s. Dimitri en Mike werkten voor dit nummer trouwens samen met de top-dj’s Armin van Buuren en Brennan Heart.
-You Tube-

 
28 nov. – 4 december 2020

Hooverphonic

Mad About You 2020

Twaalf jaar na haar vertrek , is er de terugkeer van Geike Arnaert naar Hooverphonic. Dit was groot nieuws in de Belgische muziekscene.
Alex Callier was dan ook trots om haar terug bij Hooverphonic te hebben . Het was trouwens met Geike dat de grootste hits zijn gemaakt destijds. Er is een comeback remake uitgebracht van één van hun grootse hits , “Mad About You”.
-You Tube-

 
 
21 – 27 november

Sandra Kim

Who Are You

Sandra Kim, winnares van “The Masked Singer” verrast ons meteen met een nieuwe single na haar grootse avontuur: een eigen versie van ‘Who Are You’, de titelsong van ‘The Masked Singer’ die door Regi onder handen werd genomen. De originele song van ‘The Who’ uit 1978 werd voor de versie van Sandra Kim aangepast met een fris en eigentijds arrangement. Sandra, alias De Koningin, kan er opnieuw een sterk staaltje zang in afleveren!
En voor wie het niet weet haar naam Sandra Kim is een verwijzing naar Kim Wilde, ook een popzangeres in de jaren 80.
-You Tube-

 
14 – 20 november 2020

Meduza ft.Dermot Kennedy

Paradise

Het Italiaanse DJ- en producerstrio scoorde in 2019 een wereldwijde hit met ‘Piece Of Your Heart’ en ‘Lose Control’, waarmee ze meer dan een miljard streams zijn gepasseerd. Het drietal, bestaat uit Mattia Vitale, Simone Giani en Luca De Gregorio.
Dermot Kennedy is een Ierse zanger , ook hij bracht in 2019 zijn debuutalbum ‘Without Fear’ uit en tourde over de hele wereld. Op zijn singles ‘Power Over Me’, ‘Outnumbered’ en ‘Giants’ is zijn kenmerkende rauwe stemgeluid goed te horen. Dat is ook bij ‘Paradise’ weer het geval.-You Tube-

 
 
7 – 13 november 2020

Lana Del Ray

Let Me Love You Like A Woman

Nu haar eerste dichtbundel/audioboek in de winkelrekken ligt, maakt Lana Del Rey zich klaar om opnieuw een plaat uit te brengen. De opvolger van het album ‘Norman fucking Rockwell!’ van vorig jaar zal het zevende album “Chemtrails over the country club” heten en werd eerder dit jaar aangekondigd voor 5 september. Voorlopig is het onduidelijk wanneer de plaat uitkomt, maar Del Rey gaf wel al een eerste single vrij met ‘Let me love you like a woman’. Hiermee is ze nog steeds op hetzelfde creatieve niveau zit als toen, en dat belooft veel goeds.-You Tube-