Radio Superstar

Radio Superstar Vuistplaat

Overzicht van alle vuistplaten.
 
 
28 nov. – 4 dec.

Hooverphonic

Mad About You 2020

Twaalf jaar na haar vertrek , is er de terugkeer van Geike Arnaert naar Hooverphonic. Dit was groot nieuws in de Belgische muziekscene.
Alex Callier was dan ook trots om haar terug bij Hooverphonic te hebben . Het was trouwens met Geike dat de grootste hits zijn gemaakt destijds.
Er is een comeback remake uitgebracht van één van hun grootse hits , “Mad About You”.
-You Tube-

 
21 – 27 november

Sandra Kim

Who Are You

Sandra Kim, winnares van “The Masked Singer” verrast ons meteen met een nieuwe single na haar grootse avontuur: een eigen versie van ‘Who Are You’, de titelsong van ‘The Masked Singer’ die door Regi onder handen werd genomen. De originele song van ‘The Who’ uit 1978 werd voor de versie van Sandra Kim aangepast met een fris en eigentijds arrangement. Sandra, alias De Koningin, kan er opnieuw een sterk staaltje zang in afleveren!
En voor wie het niet weet haar naam Sandra Kim is een verwijzing naar Kim Wilde, ook een popzangeres in de jaren 80.
-You Tube-

 
14 – 20 november 2020

Meduza ft.Dermot Kennedy

Paradise

Het Italiaanse DJ- en producerstrio scoorde in 2019 een wereldwijde hit met ‘Piece Of Your Heart’ en ‘Lose Control’, waarmee ze meer dan een miljard streams zijn gepasseerd. Het drietal, bestaat uit Mattia Vitale, Simone Giani en Luca De Gregorio.
Dermot Kennedy is een Ierse zanger , ook hij bracht in 2019 zijn debuutalbum ‘Without Fear’ uit en tourde over de hele wereld. Op zijn singles ‘Power Over Me’, ‘Outnumbered’ en ‘Giants’ is zijn kenmerkende rauwe stemgeluid goed te horen. Dat is ook bij ‘Paradise’ weer het geval.-You Tube-

 
 
7 – 13 november 2020

Lana Del Ray

Let Me Love You Like A Woman

Nu haar eerste dichtbundel/audioboek in de winkelrekken ligt, maakt Lana Del Rey zich klaar om opnieuw een plaat uit te brengen. De opvolger van het album ‘Norman fucking Rockwell!’ van vorig jaar zal het zevende album “Chemtrails over the country club” heten en werd eerder dit jaar aangekondigd voor 5 september. Voorlopig is het onduidelijk wanneer de plaat uitkomt, maar Del Rey gaf wel al een eerste single vrij met ‘Let me love you like a woman’. Hiermee is ze nog steeds op hetzelfde creatieve niveau zit als toen, en dat belooft veel goeds.-You Tube-